Våre idrettstilbud er skreddersydd for morgendagens utøvere.
Arbeidet ledes av høyt kvalifiserte trenere med spisskompetanse på de ulike idrettsgrenene.

Basketball

Basketball

Bryting

Bryting

Cheerleading

Cheerleading

Fotball

Fotball

Friidrett

Friidrett

Håndball

Håndball

Ishockey

Ishockey

Langrenn

Langrenn

Mix-sport

Mix-sport

Sjakk

Sjakk

Sprangridning

Sprangridning

Svømming

Svømming

Sykling

Sykling

Våre arenaer

Støtteapparat

Mentaltrener

Hvordan kan det ha seg at noen idrettsutøvere overgår både egne og andres forventninger når presset er som verst, mens andre er favoritter som aldri lykkes i de viktige konkurransene? Om du studerer de fleste gullmedaljevinnere fra OL og VM gjennom tidene, vil du oppdage at felles for dem alle er at de har en sterk psyke og stor indre drivkraft.

Vi ønsker at du som elev ved TTG skal utvikle evner til å være mentalt forberedt når du forsøker å oppnå dine mål.

Louise Rodgers Holte er vår mentaltrener. Hun hjelper deg å utvikle teknikker for å ha rett fokus!

Kostholdsveileder

Et godt sammensatt kosthold er viktig for prestasjon. TTG har mange hybelboere som bor alene for første gang, og som er lite kjent med å gjøre innkjøp og lage mat på egenhånd.

Vi tilbyr veiledning individuelt og klassevis, og matlagingskurs for våre hybelboere. På den måten sørger vi for at hver utøver har gode forutsetninger for å prestere godt innen sin idrett.

Studiekoordinator

Skolen har også en studiekoordinator som følger opp elever som har særlig stor aktivitet knyttet til representasjon på landslag og tilsvarende.

Fysioterapeut

Som elev ved TTG vil det utvilsomt bli mye trening. Stor treningsmengde medfører ofte akutte skader og overbelastningsskader. Vi har et ønske om å begrense skadeomfang i størst mulig grad. Skolen har et tilbud om undersøkelse og behandling av fysioterapeut ved hendelser hvor utøveren har plager.

Transport

Ved TTG har vi egen minibuss og sjåfør. Per i dag transporterer vi bl.a. rytterne mellom ridesenter og skole. Vi henter også elever som er bosatt i Bamble og omegn om morgenen. Bussen blir også brukt i forbindelse med treningsleir, samlinger og enkelte treninger.

Treningssenter

Skolen har eget treningssenter og elever har i tillegg tilgang til Sprek Fritids treningslokaler. Dette omfatter nærmere 3000 m2 topp moderne treningslokaler. Elevene har tilgang til treningssenteret i Sprek Fritids åpningstider.

SKOLE

Idrett

Generell informasjon

Søk skoleplass