Sykling

Ingen snarveier

Er du glad i å trene og villig til å legge ned den jobben som skal til for å bli best? Sykkel på høyeste nivå er en lagsport, derfor må du lære deg samspill og å bidra til gruppa. Samtidig skal du prestere på et høyt nivå som individuell idrettsutøver.
“Lærerne på Telemark Toppidrett Gymnas forstår hva som må til for å kombinere toppidrett og skolegang.”
Syver Westgaard Wærsted
UNO-X Pro Cycling Team
Sykkelgruppa på Telemark Toppidrett Gymnas er en sammensveiset og liten gruppe. De som kommer inn hos oss må regne med mange og lange timer langs landeveien. Men har du vilje og motivasjon, er vi rett sted for deg.

Vårt trenerteam består av høyt kvalifiserte og meritterte trenere med internasjonal erfaring. Vi legger alltid vekt på å gi deg tett individuell oppfølging, for å øke din spisskompetanse, og dermed legge grunnla- get for en karriere innen sykkelsporten.

Vi organiserer inntil tre treningssamlinger årlig i inn- og utland.Vi har også et tett samarbeid med Grenland Sykleklubb, og med det tilgang til et av Norges råeste rullerom!

Søk skoleplass
“Vi lover ikke elevene våre noe mer enn hardt arbeid og ærlige tilbakemeldinger. Tilbake får du kvalitet og fremgang i en sammensveiset prestasjonsgruppe”
Anita Valen
Hovedtrener sykling

Trenere

Anita Valen
Anita Valen
Trener sykling
Send e-post

Kostnader skoleåret 2022 - 2023

Utvidet toppidrettstilbud sykling Kr. 23 000,-
Skoleavgift Kr. 24 735,-
Digital enhet Kr. 1 118,-