Full pakke

Frokost og varm lunsj

For å kunne yte maks i løpet av en skole- og treningshverdag, er det viktig med god og næringsrik mat. I kantinen tilbyr Villa Mat «Full pakke» med frokost og lunsj for kr 5.600 for høstsemesteret 2019 og 7.000,- for vårsemesteret 2020. Alternativt kan man betale 1.600,- per måned. Da får eleven en sunn og næringsrik frokostbuffet mandag til fredag servert fra kl 09.45-10.30, samt en deilig hjemmelaget lunsj fra kl 12.55-13.30. Det blir kun regnet hele måneder fra den 15. i hver måned i termin 1 og den 1. i hver måned i termin 2.

Merk at det tar minst tre dager fra betaling i bank til Villa Mat greier å registrere beløpet på elevens kantinekort. Det er derfor viktig å betale i god tid.

Frokosten består av:

  • Brød, knekkebrød
  • Kornblanding
  • Havregrøt
  • Diverse pålegg som saltpølse, gulost, brunost, syltetøy, leverpostei, etc. Pålegget varieres
  • Ett glass melk eller juice

Lunsj:

  • Dagens lunsj varieres hver dag, men er alltid hjemmelaget og god

Hvordan bestiller jeg?

«Full pakke» bestilles ved å forhåndsbetale aktuelt beløp til Villa Mat AS på konto 2610.21.60249. Viktig: merk betalingen med elevens navn!

Når betalingen er utført får eleven et eget kort i kantina. Dette må fremvises hver gang. «Full pakke» er personlig, og kantinekort kan ikke overdras til andre. Overtredelse kan føre til inndragelse av kort. «Full pakke» er et gunstig alternativ for deg som ønsker det beste grunnlaget for en god skole- og treningshverdag.