Støtteapparatet

Slide background

TTG har stor fokus på «24-timers utøveren». Helheten er viktig for å nå langt som idrettsutøver. Alt henger sammen; trening, restitusjon, kosthold, mental innstilling, søvn, sosiale relasjoner osv. Støtteapparatet er med på å ivareta helheten til den enkelte elev/utøver.

Mentaltrening

Hvordan kan det ha seg at noen idrettsutøvere overgår både egne og andres forventninger når presset er som verst, mens andre er favoritter som aldri lykkes i de viktige konkurransene? Om du studerer de fleste gullmedaljevinnere fra OL og VM gjennom tidene, vil du oppdage at felles for dem alle er at de har en sterk psyke og stor indre drivkraft. Vi ønsker at du som elev ved TiT skal utvikle evner til å være mentalt forberedt når du forsøker å oppnå dine mål. Louise Rodgers Holte er vår mentaltrener. Hun hjelper deg å utvikle teknikker for å ha rett fokus!

Miljøarbeid

Det kan være tøft å flytte på hybel som 15-16-åring. For å hjelpe elevene i gang med denne tilværelsen arrangerer vår miljøarbeider kurs i enkel og sunn matlaging sammen med skolens ernæringsfysiolog. Dette er ett av flere tiltak for denne målgruppen. Miljørabeider Anstein Enggravslia avlegger alle hybelboere besøk gjennom skoleåret. Han er også behjelpelig med å skaffe hybler til dem som er på utkikk etter dette.

Helse

For hybelboere har vi avtale med et lokalt legekontor. Vi har også helsesøster ved skolen som er tilstede en dag i uken.

Fysioterapi

Som elev ved Toppidrettsgymnaset vil det utvilsomt bli mye trening. Stor treningsmengde medfører ofte akutte skader og overbelastningsskader. Vi har et ønske om å begrense skadeomfang i størst mulig grad. Skolen har et tilbud om undersøkelse og behandling av fysioterapeut ved hendelser hvor utøveren har plager.

Kosthold

Et godt sammensatt kosthold er viktig for prestasjon. TiT har mange hybelboere som bor alene for første gang, og som er lite kjent med å gjøre innkjøp og lage mat på egenhånd. Vi tilbyr veiledning individuelt og klassevis, og matlagingskurs for våre hybelboere. På den måten sørger vi for at hver utøver har gode forutsetninger for å prestere godt innen sin idrett.

Transport

Ved TiT har vi egen minibuss og sjåfør. Per i dag transporterer vi bl.a. rytterne mellom ridesenter og skole. Vi henter også elever som er bosatt i Bamble og omegn om morgenen. Bussen blir også brukt i forbindelse med treningsleir, samlinger og enkelte treninger.

Rådgivningstjenesten

Geir Vidar Bøe er skolens rådgiver. Ta gjerne kontakt med ham for en prat. Han kan nås på mail eller telefon, se under. Kikk her for nyttige lenker fra rådgiver.

Støtteapparatet

anne-kristine

Anne Kristin Solvang

Helsesøster

Annekristin.solvang@skien.kommune.no
Mobil priv.: 90959507

Camilla-Syvertsen

Camilla Syversen

Klassestyrer VG1B, lærer, kostholdsveileder

E-post: camilla.syversen@ttgymnas.no
Mobil: 93803968

Christine-Johnsen

Christine Johnsen

Klassestyrer VG1A, lærer, rådgiver utenlandsstudierE-post: christine.johnsen@ttgymnas.no Mobil: 95211767
Louise-Rodgers-Holte

Louise Rodgers Holte

Basistrener, studiekoordinator, mentaltrener

louise@toppidrettsgymnaset.no
Mobil priv.: 92402943

Anstein_Enggravslia_4

Anstein Engravslia

Trener håndball, miljøarbeider

E-post: anstein.engravslia@ttgymnas.no
Mobil: 91152483

Astrid-Fjeld

Astrid Fjeld

Lærer, spes.ped.koordinatorE-post: astrid.fjeld.eismann@ttgymnas.no Mobil: 41689965
Geir-Vidar-Bøe

Geir Vidar Bøe

Hovedtrener friidrett, lærer, rådgiver

E-post: geir.vidar.boe@ttgymnas.no
Mobil: 47880540

Geir-Helgesen

Geir Helgesen

Sjåfør, vaktmester

Epost arb.: geir@toppidrettsgymnaset.no
Mobil priv.: 45678498

Niklas-Tangen-Bergseth

Niklas Tangen Bergseth

Fysioterapeut

E-post: niklas.bergseth@ttgymnas.no
Mobil: 41479383