Basketball

Ta ut ditt potensiale

Du lever og ånder for basketball, og du leter etter et miljø der du kan utvikle deg som spiller og som menneske. Hos oss er din individuelle utvikling selvsagt det viktigste, men du skal også lære deg respekt, disiplin og planlegging for å bli så god som du kan bli. Først da kan du få tryggheten du trenger i bunnen for å utfordre deg selv, og bli den beste spilleren du har potensial til å bli.
“TTG var definitivt et av mine beste valg på reisen så langt. Uten skolen og Tony som trener hadde jeg ikke vært i nærheten av der jeg er i dag, verken sportslig, som person eller på skolen!”
Lars Nilsen
Elon Phoenix, Division One College
Som elev på basketball blir du en del av en sammensveiset gruppe. I motgang som i medgang er det viktig at vi står sammen og tør å trene utenfor komfortsonen for å utfordre oss selv.

Du lærer å utvikle deg som individuell idrettsutøver, men også å bli en del av et lag der samhold er i fokus.

Vi tilbyr tett individuell oppfølging med samme trener på skole og i klubb. Du vil ha tilgang til treningssenter og et godt støtteapparat. Vår treningssamling legges fortrinnsvis til USA.

Hovedtrener basketball, Tony Wilkins, har trent flere landslagsspillere i Norge og tatt Skien Ghosts junior elite til toppen av Eliteserien. Han har bakgrunn og erfaring fra USA hvor han også har gode kontakter i basketmiljøet.

Søk skoleplass
“Bli en del av et miljø preget av respekt og samhold – et miljø der du blir sett. Målet er at du skal bli den beste versjonen av deg selv som spiller og som menneske!”
Tony Wilkins
Hovedtrener basketball

Trenere basketball

Tony Wilkins
Tony Wilkins
Hovedtrener basketball
Send e-post

Kostnader skoleåret 2022 - 2023

Utvidet toppidrettstilbud basketball Kr. 12 000,-
Skoleavgift Kr. 24 735,-
Digital enhet Kr. 1 118,-