Bryting

Klassiske idealer

Bryting er kanskje den idretten som setter høyest krav til allsidighet hos utøvere. Telemark Toppidrett Gymnas er den eneste toppidrettsskolen med spesialisert brytelinje i Norge.
“Jeg savner ennå tiden på Telemark Toppidrett Gymnas. Jeg fikk venner for livet, og lærte meg hva som skulle til for å bli en 24-timers toppidrettsutøver på internasjonalt nivå.”
Iselin Solheim Moen
U23 og junior-VM medaljevinner, medaljevinner i senior-EM og European Games
Hos oss legger vi alltid til rette for at du kan kombinere treningen din med skolegang. Vi har egen brytetrener, og har spesialiserte brytetreninger i skoletiden.

Våre hybelboere bor i gåavstand til skolen. Vi har elever fra hele Norge, og er en liten, men sammensveiset gruppe. Vi har produsert flere medaljevinnere på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Vår hovedtrener er tidligere norgesmester, og har representert Norge med gode internasjonale resultater.

Vi legger opp til treningssamling og turneringssamling i USA hvert år, og vi jobber tett sammen med Urædd Bryting, som er en av Norges beste klubber de siste 50 årene.

Søk skoleplass
“Bryting er kanskje den idretten som stiller høyest krav til teknikk, taktikk, styrke, hurtighet og smidighet. Vi følger opp elevene våre så de kan kombinere toppidrett og skolegang”
Jørn Melum
Hovedtrener bryting

Trenere

Jørn Melum
Jørn Melum
Hovedtrener bryting
Send e-post

Kostnader skoleåret 2022 - 2023

Utvidet toppidrettstilbud bryting Kr. 18 000,-
Skoleavgift Kr. 24 735,-
Digital enhet Kr. 1 118,-