Cheerleading

Den perfekte repetisjonen

Har du lyst til å finne din plass i et perfekt menneskelig maskineri? Er du dristig, og interessert i å pushe dine egne fysiske og mentale grenser? Er du samtidig målrettet, nysgjerrig og en lagspiller?
“Mulighetene Telemark Toppidrett Gymnas ga meg gjorde at jeg fikk oppfylt min drøm om å bli norges- og europamester”
Celine Stordalen
Viqueens Spirit
Som elev på cheerleading hos oss får du testet dine samarbeidsevner. Du lærer å utvikle deg som indivduell idrettsutøver, men også å bli en del av et lag der perfeksjoneringskultur, samhandling og mot er stikkord.

Cheerleading er en verdensidrett. Norge – med Telemark Toppidrett Gymnas i spissen – er helt i verdenstoppen. Vi har de beste treningsfasiliteter og den beste trenerkompetansen i landet.

Hovedtrener cheerleading, Marius Fristad, er tidligere aktiv cheerleader på internasjonalt toppnivå, med flere EM og VM bak seg. Han har jobbet som trener i åtte år på elite- og premier nivå.

Utvikling av din spisskompetanse, i tett samarbeid med din lokale klubb, er viktig for oss. Hvert år drar vi på treningsleir tilflotte fasiliteter og konkurranseopplevelser i Orlando, Florida.

Søk skoleplass
“Vi er Norges første og største profesjonelle toppidrettslinje for cheerleading. Våre fasiliteter og vår treneroppfølging gir hver elev mulighet til å realisere sine drømmer”
Marius Fristad
Hovedtrener cheerleading

Trenere

Marius Fristad
Marius Fristad
Hovedtrener cheerleading
Send e-post

Kostnader skoleåret 2024 - 2025

Utvidet toppidrettstilbud cheerleading Kr. 20 000,-
Skoleavgift Kr. 28 740,-
Macbook Air Kr. 1 196,-