Håndball

Grunnlaget til suksess

Har du ambisjoner om å bli håndballspiller på øverste nivå i Norge? Det er ikke sikkert du blir det før du er ferdig hos oss, men vi vi vil gi deg det beste grunnlaget du kan få, for din videre satsing.
“TTG har gitt meg muligheten til å kombinere skole og idrett på et høyt nivå. Det har ført til at jeg i dag er håndballspiller i førstedivisjon”
Andrea Karlsen
Gjerpen Håndball
Hos oss legger vi alltid til rette for at du kan kombinere treningen din med skolegang.

Du trener i skoletiden, og vi har et bredt sammensatt og høyt kvalisert trenerteam for våre håndballelever – inkludert egen keepertrener.

Vi jobber tett med alle klubbene i vår region, inkludert Gjerpen. I tillegg legger vi opp til samlinger i internasjonale miljøer hvert år.
En av de viktigste tingene vi legger vekt på er det nære og personlige samarbeidet med deg som er elev. Vi ser hele mennesket.

Du må selv gjøre jobben som kreves for å bli en toppspiller, men vi skal motivere deg, bygge deg opp og ruste deg for med- og motgangen du vil møte!

Søk skoleplass
“Vi ønsker å ta ut potensialet hos hver enkelt utøver. Vi hjelper deg til å utvikle din x-faktor og støtter deg hele veien i starten av din håndballkarriére”
Magnus Boman
Hovedtrener håndball

Trenere

Magnus Boman
Magnus Boman
Hovedtrener håndball
Send e-post
Anstein Engravslia
Anstein Engravslia
Trener håndball, miljøarbeider
Send e-post
Trine Haltvik
Trine Haltvik
Trener håndball
Send e-post

Kostnader skoleåret 2024 - 2025

Utvidet toppidrettstilbud håndball Kr. 22 000,-
Skoleavgift Kr. 28 740,-
Macbook Air Kr. 1 196,-