Langrenn

På rett spor

Ambisjonene kan være forskjellig fra elev til elev, men vår oppgave er å legge til rette for at akkurat du når så langt du kan. Derfor følger vi deg tett opp, hver dag, og jobber for at din individuelle utvikling skal være maksimal. Det er hos oss du legger grunnlaget for din videre skikarriére.
“Hvis du ikke blir god skiløper på TTG, så blir du det ikke noe annet sted heller! I tillegg til et fantastisk miljø, var alt tilrettelagt både sportslig og akademisk”
Mikael Gunnulfsen
Tidligere langrennselev ved TTG
Selv om din individuelle utvikling som skiløper alltid er viktigst, er vi en sammenspleisa gruppe som legger vekt på det sosiale fellesskapet.

Vi har alle fasiliteter som trengs rett ved skolen. Vi er 5 minutter unna nærmeste langrennsløyper, 15 minutter unna Jarseng med snøproduksjonsanlegg og 25 minutter unna Svanstul som ligger 600 moh. Vi drar også på fire til fem samlinger i løpet av skoleåret – alltid i vår egen minibuss.

Trener ved langrennslinjen er Christian Bakke. Han har lang erfaring som utøver og trener, og er topptrenerutdannet ved Norges Idrettshøgskole. Vi samarbeider tett med Grenland Ski.

Søk skoleplass
“Hos oss får du oppfølgingen du trenger for å bli best – godt akkompagnert av et sosialt fellesskap i særklasse og en skole som virkelig legger til rette for langrennssatsingen din. ”
Christian Bakke
Hovedtrener langrenn

Trenere

Christian Bakke
Christian Bakke
Hovedtrener langrenn
Send e-post

Kostnader skoleåret 2024 - 2025

Utvidet toppidrettstilbud langrenn Kr. 21 000,-
Skoleavgift Kr. 28 740,-
Macbook Air Kr. 1 196,-