Sjakk

Strategi i praksis

Har du ambisjoner om å hevde deg i norgestoppen, eller kanskje skape deg en karriere internasjonalt? Dersom du ønsker å nå så langt du kan som sjakkspiller, så har vi kompetansen til å hjelpe deg.
Akkurat som i sjakkspillet selv, er det for hver individuelle sjakkspiller mange veier til målet.

På sjakklinja på Telemark Toppidrett Gymnas blir du en del av et miljø der vi hver dag trener på å skape indre motivasjon hos hver enkelt. Det relasjonelle og praktiske er like viktig som det teoretiske.

Vår hovedtrener har bred erfaring fra internasjonalt sjakknivå. Kjetil Lie har representert Norge i seks olympiader, og har vunnet kongepokalen to ganger.

En god struktur og planmessig treningskultur hjelper unge spillere til å finne gode arbeidsmetoder. Derfor er en individuell treningsplan en vesentlig del av vårt pedagogiske opplegg. Denne følger vi opp tett, medflere utviklingssamtaler i løpet av året.

Hvert år arrangerer vi to treningsleirer for elevene våre. Vi legger også til rette for deltakelse på andre turneringer og arrangementer.

Søk skoleplass
“En god miks av strukturert og lystbetont trening i et utviklingsorientert miljø er essensielt for at unge talenter skal kunne nå sitt fulle potensial”
Kjetil Lie
Hovedtrener sjakk

Trenere

Kjetil Lie
Kjetil Lie
Hovedtrener sjakk, miljøarbeider
Send e-post
Espen Lie
Espen Lie
Trener sjakk
Send e-post

Kostnader skoleåret 2024 - 2025

Utvidet toppidrettstilbud sjakk Kr. 14 000,-
Skoleavgift Kr. 28 740,-
Macbook Air Kr. 1 196,-