Svømming

Grunnlaget legges hos oss

Når du er med på din aller første morgentrening hos oss klokka åtte på første skoledag, starter en reise der du lærer disiplin, treningskultur og der du opplever sportslig fremgang helt frem til du går ut døren – tre år senere. Men vi kan ikke love noe annet enn hardt arbeid.
“Lærere og ansatte på Telemark Toppidrett Gymnas jobbet aktivt for at jeg skulle kunne kombinere idrett og skole. Dette gjorde at jeg kunne trene og fokusere på svømming uten å være redd for at skolearbeidet skulle lide”
Erik Nielsen
Tidligere elev TTG
For det handler ikke bare om svømming og basseng på Telemark Toppidrett Gymnas.

Det å skape en tilrettelagt hverdag for prestasjon og mestring både på skole og i basseng er viktig – ikke bare for å gjøre deg til en god svømmer, men også for å gjøre deg til et helhetlig og ordentlig menneske.

Vi vet at det viktigste vi kan gjøre for deg som svømmer er å legge grunnlaget for din fremgang også etter at du er ferdig på Telemark Toppidrett Gymnas. Derfor har vi et godt samarbeid med Skien Svømmeklubb og Poseidon i Porsgrunn. I tillegg til din individuelle oppfølging og satsing på akkurat din spisskompetanse, kan vi tilby årlige treningsturer til utlandet, transport til og fra arenaer fra skolen, et godt støtteapparat, og en rekke andre fordeler som vil hjelpe deg på vei til å bli en så god svømmer som du kan bli.

Søk skoleplass
“Svømming krever beinhard disiplin og hardt arbeid, men vi er med deg hele veien mot dine mål”
Lars Kristian Allum
Hovedtrener svømming

Trenere

Lars Kristian Allum
Lars Kristian Allum
Hovedtrener svømming
Send e-post

Kostnader skoleåret 2024 - 2025

Utvidet toppidrettstilbud svømming Kr. 21 000,-
Skoleavgift Kr. 28 740,-
Macbook Air Kr. 1 196,-